Ohita
Viisikerroksinen Keravan Kuusikulma sijaitsee Savion juna-aseman läheisyydessä
Viisikerroksinen Keravan Kuusikulma sijaitsee Savion juna-aseman läheisyydessä

Tiedote -

Keravan Saviolle tulee uusi BoKlok-puukerrostalo

Kuusikulma sijaitsee aivan Savion junaradan varrella, lähellä palveluita, kouluja ja leikkipuistoa. Alueella on myös viihtyisä pientaloalue sekä vehreää ulkoilumaastoa. ”Kuusikulma on valmistuttuaan BoKlokin toinen viisikerroksinen puutalo. Ensimmäinen vastaavanlainen puukerrostaloyhtiömme Vantaan Voltti on valmistumassa Koivukylään kevättalvella 2020”, kertoo BoKlok Suomen maajohtaja Kati Valtonen.

Kuusikulman asuntojen koot vaihtelevat 28 neliömetristä 76,5 neliöön, ja asuntokohtaisten huoneiden määrä vaihtelee yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin.

”BoKlok-asunnoissa on mietitty ympäristötehokkaita ratkaisuja monesta näkökulmasta: Asukkaiden yhteissauna säästää sekä oman kodin neliöitä että energiaa. Tehokkaiden ja energiaa säästävien neliöiden lisäksi esimerkiksi keittiöistä löytyvät hyvät kierrätysmahdollisuudet, ja kohteen keittiön kaapinovet ovat kierrätysmateriaalia”, toteaa Valtonen.

Keravan Kuusikulman asuntojen ennakkovaraus alkaa tammikuussa.

Vantaan Voltin ja Keravan Kuusikulman lisäksi Tuusulan uudelle, vuoden 2020 asuntomessualueelle Rykmentinpuistoon on parhaillaan rakenteilla BoKlokin pienkerrostalokohde Tuusulan Tähtipolku.

BoKlok on Skanskan ja IKEA:n yhdessä kehittämä konsepti, jossa yhdistyvät ympäristötehokkuus, hyvä asuminen ja kohtuulliset asumiskustannukset. Suomessa BoKlok on ottanut hyvin paikkansa pääkaupunkiseudulla, jossa jatkuva tarve kohtuuhintaiselle asumiselle kasvaa. BoKlok-koteja on valmistunut viime vuosina mm. Keravalle, Vantaalle, Espooseen ja Helsinkiin.

Lisätietoja:

BoKlok Suomi, maajohtaja Kati Valtonen, puh. 040 725 1614, kati.valtonen[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Aiheet

Kategoriat

Alueet


BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa riittää vielä muuhunkin.

Yhteyshenkilöt

Kati Valtonen

Kati Valtonen

Maajohtaja BoKlok Suomi +358407251614

Liittyvä sisältö