Ohita
Aija Harju
Aija Harju

Tiedote -

BoKlok tehostaa monimuotoisuutta ja hyväksyvää työyhteisöä edistävää työtä

Monimuotoisuus ja hyväksyvä työyhteisö ovat keskeinen osa BoKlokin kehitystä. Uuteen monimuotoisuuden ja hyväksyvän työyhteisön johtajan rooliin, jossa tehtävänä on kehittää strategia ja toimintasuunnitelma, on nimitetty Skanska Suomen Aija Harju.

- Menestyksemme riippuu siitä, pystymmekö houkuttelemaan työntekijöitä, joilla on erilaisia taitoja ja erilaista osaamista ja kokemusta. BoKlokissa on jo hyvä sukupuolten, kansallisuuksien ja kokemusten yhdistelmä. Puolet BoKlokin maajohtajista ja 20% Gullringenin-tehtaan työntekijöistä on naisia. Se on hyvä lähtökohta, kun nyt edelleen tehostamme monimuotoisuutta ja hyväksyvää työyhteisöä edistävää työtämme. Tässä Aijan laaja kokemus vastaavien asioiden parissa työskentelystä Skanskassa on erittäin tärkeä. Aiemmissa tehtävissään hän on saanut aikaan sekä selkeitä että pysyviä tuloksia, kertoo BoKlokin henkilöstö- ja etiikkapäällikkö Jonas Andé.

Aija Harju aloitti Skanskassa vuonna 2007 ja on toiminut useissa strategisissa tehtävissä monimuotoisuuden, hyväksyvän työyhteisön ja organisaatiokulttuurin parissa. Hän on muun muassa vastannut monimuotoisuutta ja hyväksyvää työyhteisöä koskevan strategian kehittämisestä ja toteuttamisesta Skanska Suomessa ja osallistunut Skanska Norjan vastaavan strategian kehittämiseen.

- Odotan innolla tehtävääni BoKlokissa. Tavoitteena on kehittää BoKlokin liiketoimintastrategian mukainen monimuotoisuuden ja hyväksyvän työyhteisön strategia, joka sisältää sekä lyhyen että pitkän aikavälin tavoitteita. Valtuuttamalla koko organisaation mukaan tähän työhön voimme luoda vahvemman ja houkuttelevamman yrityksen, jossa ihmiset erilaisine taustoineen ja kokemuksineen voivat kasvaa ja kehittyä, Aija Harju sanoo.

Aija Harju aloittaa tehtävässä maaliskuun puolivälissä ja jakaa työaikansa BoKlokin ja Skanska Suomen kesken. Tehtävä kestää vuoden, jonka jälkeen se siirretään jollekulle toiselle alan asiantuntijalle, jotta voidaan hyödyntää taas erilaisia ideoita ja kokemuksia.

Linkit

Aiheet


BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA. Yhdessä rakennamme fiksuja ja ympäristötehokkaita koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa riittää vielä muuhunkin.

Liittyvä sisältö