Ohita
André Löfgren on nimitetty BoKlok Ab:n talousjohtajaksi

Tiedote -

André Löfgren on nimitetty BoKlok Ab:n talousjohtajaksi

André Löfgren on nimitetty BoKlok Ab:n talousjohtajaksi. Hän siirtyy tehtäviin Skanskasta, jossa on toiminut konsernin sijoittajasuhteista vastaavana johtajana. Löfgren on tätä ennen työskennellyt talousjohtajana Skanskan pohjoismaisessa asuntoprojektikehitysyksikössä, Skanska Residential Development Nordicissa. 

- Toivotan Andrén tervetulleeksi BoKlokiin. Hänen kokemuksensa aiemmista tehtävistä sekä vahva osaaminen ja tietämys ulkoisten sidosryhmien odotuksista ja näkemyksistä BoKlokin suhteen on meille arvokasta, kun suunnittelemme yrityksemme toimintaa pitkällä tähtäimellä, toteaa BoKlokin toimitusjohtaja Jonas Spangenberg.

    - BoKlokilla on upea asiakaslupaus, jonka avulla se pyrkii löytämään ratkaisuja tärkeisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin. Odotan innolla uutta tehtävääni BoKlokissa sekä sitä, että pääsen omalta osaltani auttamaan ja tukemaan tavoitteiden saavuttamisessa, sanoo Löfgren.

    André Löfgren on BoKlokin johtoryhmän jäsen ja aloittaa uudessa tehtävässään helmikuussa 2022.

    Aiheet


    BoKlok on asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet Skanska ja IKEA. BoKlok rakentaa ja kehittää ympäristötehokkaita koteja: konseptissa yhdistyvät hyvä suunnittelu, toiminnallisuus ja kustannustehokkuus. BoKlok rakentaa noin 1 000 asuntoa vuosittain eri markkina-alueillaan, ja se on toteuttanut yli 14 000 kotia Ruotsiin, Norjaan ja Suomeen. Vuonna 2019 se laajentui Isoon-Britanniaan. BoKlokin toiminta kattaa koko arvoketjun tuotekehityksestä projektikehitykseen, tehdasvalmistuksesta rakentamiseen aina myynnistä muutonjälkeiseen asiakaspalveluun asti. BoKlokissa työskentelee noin 450 henkilöä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Isossa-Britanniassa.