Ohita
Aija Harju on nimitetty BoKlok Ab:n henkilöstöjohtajaksi

Tiedote -

Aija Harju on nimitetty BoKlok Ab:n henkilöstöjohtajaksi

BoKlok Ab:n uudeksi henkilöstöjohtajaksi on nimitetty Aija Harju. Hän vastaa toimenkuvassaan BoKlokin kaikkien maiden HR-toiminnoista. Aija on aloittanut uudessa tehtävässään 1.1.2022.

Aija Harju on aiemmin työskennellyt Skanska Suomen HR Business Partnerina. Lisäksi hän on vuodesta 2021 toiminut D&I-johtajana BoKlokissa ja kehittänyt roolissaan organisaation monimuotoisuus ja hyväksyvyys -strategiaa.

”Minusta on hienoa, että olemme saaneet Aijan BoKlokin johtoryhmään. Hän on tuonut meille erinomaista osaamista ja kokemusta oltuaan vetovastuussa BoKlokin monimuotoisen ja hyväksyvän työyhteisön kehittämisestä. Hänellä on erinomainen liiketoimintatuntemus, mutta hän tuntee hyvin myös meidän organisaatiomme. Hänellä onkin merkittävä rooli, kun kehitämme BoKlokia kansainväliseksi asuntoprojektikehitystoimijaksi”, toteaa BoKlokin toimitusjohtaja Jonas Spangenberg.

”Olen erittäin iloinen, että saan jatkaa matkaa BoKlokin kanssa. Odotan innolla, että pääsen yhdessä tiimini kanssa vaikuttamaan pitkän aikavälin strategiseen tavoitteeseemme, jonka avulla voimme toteuttaa koteja mahdollisimman monelle vastuullisesti. Tämä on hauskaa ja haastavaa; meillä onkin tarve saada uutta osaamista eri markkina-alueillamme, jotta tavoite saavutetaan”, Harju sanoo

Aiheet

Kategoriat


BoKlok on puurakentamisen innovatiivinen edelläkävijä, jonka Skanska ja IKEA kehittivät jo 25 vuotta sitten. BoKlok rakentaa ja kehittää koteja mahdollisimman monelle – vastuullisesti. Konseptissa yhdistyvät hyvä suunnittelu, toiminnallisuus ja kustannustehokkuus. BoKlok rakentaa noin 1 000 asuntoa vuosittain eri markkina-alueillaan, ja se on toteuttanut yli 14 000 kotia Ruotsiin, Norjaan, Iso-Britanniaan ja Suomeen. BoKlokissa työskentelee noin 450 henkilöä. Sen toiminta kattaa koko arvoketjun tuotekehityksestä projektikehitykseen, tehdasvalmistuksesta rakentamiseen aina myynnistä muutonjälkeiseen asiakaspalveluun asti.

Liittyvä sisältö