Ohita
Helsingin Huhtapihan työmaa sijaitsee Tapaninkylässä tiheään asutulla asuinalueella
Helsingin Huhtapihan työmaa sijaitsee Tapaninkylässä tiheään asutulla asuinalueella

Uutinen -

”Vilkuta kuskille ja varmista, että hän huomaa” – BoKlok vieraili Malmin peruskoulun Kesälän toimipisteessä

BoKlok Suomen tiimi kävi esittelemässä marraskuussa Helsingin Huhtapihan työmaata ja turvallista liikkumista sen läheisyydessä arvovaltaiselle yleisölle, joka koostui Malmin peruskoulun 1.–4.-luokkalaisista.

”Työmaalla alkaa tammikuussa elementtien asennukset, mikä tarkoittaa sitä, että työmaaliikenne myös vilkastuu. Huhtapihan työmaan sijaitsee tiheään asutulla alueella, jonka ympäristössä on päiväkoteja ja kouluja. Malmin peruskoulun Kesälän toimipiste sijaitsee Kotinummentien varrella kuten työmaammekin”, kertoo tuotantopäällikkö Terho Tikkanen, joka vieraili koulussa tuotantoinsinööri Janita Ojalan kanssa.

"Monen lapsen koulureitti kulkee Helsingin Huhtapihan työmaan ohi, joten on hienoa, että BoKlok-tiimi halusi tulla kertomaan lapsille työmaasta ja turvallisesta liikkumisesta sen läheisyydessä", kertoo Malmin peruskoulun rehtori Lasse Latomäki.

Terhon ja Janitan opastuksella lapset saivat kertoa, muun muassa mitä pitää pukea päälle ennen kuin mennään työmaalle, puhuttiin työmaaopasteista ja ihmeteltiin videolta, miten BoKlok-kodit rakennetaan. Lisäksi juteltiin siitä, miten isojen työkoneiden ja autojen kuljettajat eivät välttämättä näekään jalankulkijoita helposti ja mitä silloin pitäisi tehdä. "Voi vaikka vilkuttaa kuskille, ja varmistaa, että hän huomaa", oli hieno oivallus yleisöstä!

Tilaisuuden lopuksi vielä muistutettiin heijastavien vaatteiden tärkeydestä ja lapset saivat muistoksi BoKlok-tiimiltä Skanskan heijastimet.

Terhon opastuksella oppilaat kertoivat Janitalle, miten hänen pitää pukeutua työmaalle.

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Liittyvä sisältö