Ohita
Vaikuttajat kotilomailevat BoKlokin Tuusulan Tähtipolussa

Uutinen -

Vaikuttajat kotilomailevat BoKlokin Tuusulan Tähtipolussa

BoKlokin Tuusulan Tähtipolkuun muuttaa elokuussa kaksi vaikuttajaa, jotka ovat monelle tuttuja etenkin Instagramista. Vaikuttajat asuvat vuoroviikoin Tähtipolussa ja jakavat ajatuksiaan asumisesta BoKlok-kodissa sekä tunnelmiaan Tuusulasta.

Vaikuttajat Ami Värtö ja Elsa Heiko muuttavat elokuussa vuoroviikoin Tuusulan Tähtipolun kolmen huoneen asuntoon perheidensä kanssa. Vaikuttajamarkkinointikampanjan teema on ”Kotiloma BoKlokissa – Tuusula Staycation”. Päämarkkinointikanavana on Instagram.

”Pidän Instagramissa Pallon kokoinen elämä -tiliä ja kirjoitan samannimistä blogia, joissa jaan inspiraatiota vastuulliseen arkeen ja uutisia ekokriisistä. BoKlok-kotiin muuttaa kanssani puolisoni sekä vauvamme ja 4-vuotias esikoisemme. Odotan Tuusulaan ja sen nähtävyyksiin tutustumista ja kiinnostavaa, ainutlaatuista kokemusta BoKlok-kodissa”, kertoo Tähtipolkuun ensimmäiseksi muuttava Ami Värtö, joka tunnetaan vastuullisuusteemoihin kantaaottavana vaikuttajana. Ami muuttaa perheineen Tähtipolkuun 19.-24.8.2021.

Amin jälkeen elämää BoKlok-kodissa tulee testaamaan torstaista tiistaihin 26.-31.8. Elsa Heiko, jonka Instagram-tili löytyy nimellä Oi mutsi mutsi. Elsa kirjoittaa myös saman nimistä blogia. ”Olemme nelikymppisen äidin ja 10-vuotiaan lapsen kaksikko pääkaupunkiseudulta. BoKlok kiinnostaa minua erityisesti ideologian vuoksi. Koen todella tärkeäksi, että omistusasuminen BoKlokissa on taloudellisesti mahdollista monenlaisille perheille, ja että asuntokohteet ovat lähellä julkisia kulkuyhteyksiä. Odotan asumisajalta ainakin saunomista, sillä nykyisessä kodissamme meillä ei ole saunavuoroa. Tuusulan kulttuuritarjonta sekä luonto on myös suuri plussa asumisen aikana”, toteaa lapsensa kanssa Tähtipolkuun muuttava Elsa.

Seuraa kampanjaa BoKlok Suomi -Instagram-sivuilta: www.instagram.com/bokloksuomi sekä tunnisteella #KotilomaBoKlokissa

Vaikuttajat Ami Värtö ja Elsa Heiko asuvat vuoroviikoin elokuussa Tuusulan Tähtipolussa. 

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Liittyvä sisältö