Ohita
BoKlok Suomen Sari Perento oli yksi onnellisista stipendin saajista
BoKlok Suomen Sari Perento oli yksi onnellisista stipendin saajista

Uutinen -

BoKlokin työntekijöille stipendejä

Neljä BoKlokin työntekijää on saanut stipendin Skanska-konserniin kuuluvalta Agne Sandberg -säätiöltä. Stipendien saajat suorittavat opintoja ja kehittävät ammattitaitoaan.

Skanska-konserniin kuuluva Agne Sandberg -säätiö myöntää joka toinen vuosi stipendejä, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun niitä saivat BoKlokin työntekijät. Neljä onnellista stipendin saajaa ovat tuotantopäällikkö Magdalena Andersson, QEHS ja tuotannon tekninen päällikkö Frida Sethsson, tuotantoteknikko ja LEAN-koordinaattori Daniel Gustafsson, kaikki BoKlokin Gullringenin-tehtaalta Ruotsista, sekä BoKlok Suomen markkinointi- ja viestintävastaava Sari Perento.

Agne Sandberg -säätiö jakaa stipendejä, jotka on tarkoitettu käytettäviksi ammattitaitoa kehittäviin opintoihin. Kaikki neljä stipendin saajaa suorittavat opintoja omalla osaamisalueellaan. BoKlok Suomen Sari Perento viimeistelee aiemmin aloittamaansa liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen ylempää korkeakoulututkintoa alanaan viestinnän ja markkinoinnin johtaminen, ja BoKlokin tehtaalla Gullringenissä työskentelevät Frida, Magdalena ja Daniel opiskelevat Lean-tuotantoa Chalmersin teknillisessä korkeakoulussa Göteborgissa.

- Tämän kaltaiset mahdollisuudet ovat yksi tärkeimmistä syistä, miksi nautin työstäni BoKlokissa. Koen, että minut haastetaan joka päivä ja että saan mahdollisuuden kehittyä oikeasti sekä urallani että henkilökohtaisella tasolla. Näiden Lean-tuotantoon keskittyvien opintojen suorittaminen kehittää minua monipuolisesti ja saan sellaista tietoa, jota voin hyödyntää päivittäisessä työssäni ja joka toivottavasti hyödyttää BoKlokia, Magdalena Andersson sanoo.

Tärkeä osa BoKlokin menestystä on työntekijöiden kehittyminen. Siksi innokkuutta kehittyä tuetaan ja siihen kannustetaan.

- Työntekijöiden osaamisen kehittäminen on BoKlokin tulevan kehityksen ja toimintakyvyn perusedellytys. Siksi on hyvin erityistä ja mukavaa, että neljä työntekijää, jotka normaalin työnsä ohella panostavat omaan kehittymiseensä, voidaan palkita tällä tavalla, sanoo BoKlokin henkilöstöhallinnosta ja eettisyydestä vastaava johtaja Jonas Andé.

Agne Sandbergin säätiö perustettiin vuonna 1953 Skanskan entisen toimitusjohtajan Agne Sandbergin kunniaksi. Säätiön ainoana tarkoituksena on jakaa stipendejä, jotka käytetään ammattitaitoa kehittäviin opintoihin.

Linkit

Aiheet

Liittyvä sisältö