Ohita
BoKlokilla on Ruotsin tyytyväisimmät asunnonostaja-asiakkaat – viides vuosi peräkkäin palkintokorokkeella

Uutinen -

BoKlokilla on Ruotsin tyytyväisimmät asunnonostaja-asiakkaat – viides vuosi peräkkäin palkintokorokkeella

BoKlok saavutti ensimmäisen sijan asuntorakentamista koskevassa Ruotsin tyytyväisimmät asiakkaat -kyselyssä kolmannen kerran viiden vuoden sisällä. Vahvojen tulosten takana on jäsennelty ja pitkäjänteinen lähestymistapa.

Asiakastyytyväisyysindeksi (CSI) mittaa kodin ostajien tyytyväisyyttä BoKlokiin. Tuoreimmassa mittauksessa olivat mukana kohteet, jotka valmistuivat vuoden 2020 aikana. Mittauksessa arvioidaan muun muassa henkilökohtaista palvelua, asumisen laatua, kohtuuhintaisuutta sekä luotettavuutta lupausten pitämisen kannalta.

- Olemme innoissamme ja ylpeitä ykkössijasta. Erityisen palkitsevaa on, että saimme huipputulokset Vastinetta rahalle -sarjassa, koska haluamme tarjota asiakkaillemme nimenomaan mahdollisimman hyvän hinta-laatusuhteen. Menestyminen on ihan kaikkien BoKlokin sitoutuneiden työntekijöiden yhteisen ponnistelun tulosta. He tekevät ahkerasti töitä, jotta ihmiset saisivat kestäviä koteja ja yhteisöjä, kertoo BoKlok Ruotsin myynti- ja markkinointipäällikkö Emelie Ekelund.

Vastinetta rahalle -sarjan lisäksi BoKlok nappasi kirkkaimman mitalin Henkilökunta-, Luotettavuus- ja Tiedottaminen-sarjoissa.

BoKlok sai ensimmäisen palkinnon myös vuosina 2017 ja 2018. Vuonna 2019 BoKlok tuli toiseksi ja vuonna 2016 kolmanneksi.

Tutkimuksen toteuttaa riippumaton markkina-analyysiyritys, ja tutkimuksessa on mukana yli 85 prosenttia kaikista Ruotsin uusista osakehuoneistoista.

Linkit

Aiheet

Yhteyshenkilöt

Kati Valtonen

Kati Valtonen

Maajohtaja BoKlok Suomi +358407251614

Liittyvä sisältö