Ohita
BoKlok on uudistanut graafista ilmettään ja nettisivujaan

Uutinen -

BoKlok on uudistanut graafista ilmettään ja nettisivujaan

BoKlokin potentiaaliset asiakkaat ja muut sidosryhmät ovat voineet tutustua viime viikosta alkaen uudistuneeseen verkkosivustoon, jossa näkyy myös BoKlokin päivitetty graafinen ilme. 

BoKlokilla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Isossa-Britanniassa. Verkkosivusto on kaikille maille yhteinen, mutta sen suunnittelussa ja toteutuksessa on huomioitu jokaisen neljän eri markkinan erityispiirteet.

- Edellinen sivustomme julkaistiin vuonna 2014 ja graafinen ilme vuonna 2017. Asuminen ja vuorovaikutus yhä digitaalisemmassa maailmassa on asettanut meille uusia vaatimuksia, sanoo BoKlokin markkinoinnista ja viestinnästä eri markkina-alueilla vastaava johtaja Charlotta Herte.

Uusi sivusto ja päivitetty graafinen ilme tukevat markkinointia ja myyntiä sekä vahvistavat viestintää kaikkien BoKlokin sidosryhmien kanssa, kaikilla markkina-alueilla.

- Tavoitteenamme on uudistuneen graafisen ilmeen myötä välittää luonnollisempaa ja rauhallisempaa tunnetta, joka sopii paremmin trendiin tämän päivän yhteiskunnassa. Meille on tärkeää myös viestiä skandinaavisista juuristamme, eikä vähiten siksi, että olemme äskettäin jalkautuneet Ison-Britannian markkinoille, jatkaa Herte.

Graafisen ilmeen tavoitteena on lisäksi ollut heijastaa BoKlokin omistajien Skanskan ja IKEA:n brändejä.

BoKlokin yhteistyökumppani sekä verkkosivuston että graafisen ilmeen kehittämisessä on ollut Bombayworks.

- Yhteistyö on ollut palkitsevaa ja jännittävää. Sekä verkkosivuston että graafisen ilmeen kehittäminen ja tuottaminen ovat auttaneet meitä Bombayworksilla saamaan paremman käsityksen BoKlokista ja olemme voineet kehittää ja auttaa BoKlokia kertomaan brändistään halutulla tavalla. Uudistunut verkkosivusto on käyttäjäystävällinen, moderni ja vastaa BoKlokin kasvaviin tarpeisiin. Olemme luoneet perustan BoKlokin uudelle digitaaliselle matkalle ja kehittäneet ratkaisun, jota voimme edelleen rakentaa yhdessä, sanoo Bombayworksin Senior Project & Account Manager Anna Frössén.

Linkit

Aiheet

Kategoriat