Ohita
Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme vuodesta 2021. Rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta! Toivottelee BoKlok-tiimi
Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme vuodesta 2021. Rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta! Toivottelee BoKlok-tiimi

Blogikirjoitus -

BoKlok Suomen kohokohtia vuonna 2021

Pian se vuosi taas vaihtuu, mutta sitä ennen on mukava muistella vielä hetki vuotta 2021. Olemme koonneet listan muutamista BoKlok Suomen kohokohdista:

• Saimme uusia työkavereita. Tiimimme koko on lähes tuplaantunut vuoden takaisesta. Viimeisimpinä vahvistuksinamme ovat kirvesmies Matti ja projekti-insinööri Ilari.

• Solmimme uusia kumppanuuksia. Brändilupauksemme on rakentaa koteja mahdollisimman monelle - vastuullisesti. Olemme iloisia, että pääsemme toteuttamaan lupaustamme yhdessä Varman kanssa. Rakennamme nimittäin Varmalle 102 uutta vuokra-asuntoa Keravan Kurkelaan! Kyseessä on myös suurin BoKlok-projektimme Suomessa.

• Aloitimme uuden kohteen rakentamisen Helsingissä. Olikin jo tovi, kun rakensimme viimeksi pääkaupunkiin. Keväällä aloitimme Tapaninkylässä sijaitsevan puutalokorttelin markkinoinnin. Ja niin vain meitä oli kovasti odotettu, sillä kaikki kotimme varattiin hetkessä. Asukkaat pääsevät muuttamaan As. Oy Helsingin Huhtapihaan ensi kesänä.

• Aloitamme uuden vuoden, uudessa kaupungissa. Loppuvuodesta tiimissämme on käynyt aikamoinen tohina, kun olemme valmistautuneet heti alkuvuodesta alkavan As. Oy Turun Puusepän ennakkomarkkinointiin. Pääsemmekin siis aloittamaan vuoden 2022 uudessa kaupungissa!

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme vuodesta 2021.

Rauhallista joulunaikaa toivottelee BoKlok-tiimi: 

Aleksi, Eero, Elin, Ilari, Janita, Jean, Juho, Juho-Pekka, Kati, Leena, Matti, Matti, Merja, Minna, Sari, Sari, Terho ja Tero

Aiheet

Kategoriat

Liittyvä sisältö